O nama

Предузеće "Matelas" je osnovano 2022. godine sa jasnom vizijom da pruži kvalitetan nameštaj po pristupačnim cenama, kako bi zadovoljilo sve potencijalne kupce. Kroz naš rad, ističemo se u moru velikih i jakih kompanija iste grane industrije, nudeći mogućnost da se svako domaćinstvo opremi vrhunskim nameštajem, bez preteranog opterećenja budžeta.

Naša misija je da kroz kvalitet, pouzdanost i odgovornost zaslužimo svoje mesto na tržištu. Verujemo da kvalitetan nameštaj ne mora biti nedostižan luksuz, već da svako treba da ima pristup udobnom i estetski privlačnom nameštaju po pristupačnim cenama. U tom smislu, kontinuirano radimo na pronalaženju najboljih proizvođača i partnera koji nam omogućavaju da ponudimo širok asortiman kvalitetnih proizvoda.

Naša vizija je da se neprestano razvijamo, širimo našu ponudu i modernizujemo proizvodne pogone, kako bismo ispunili sve zahteve naših kupaca. Ostanemo dosledni našoj misiji i principima koji su nas doveli do uspeha. Uz to, uvek smo svesni da naša kompanija ima mogućnost da pruži kvalitetno zapošljavanje i podršku našim zaposlenima.

Verujemo u transparentnost i otvorenu komunikaciju sa našim kupcima. Uvek smo tu da odgovorimo na sva pitanja i pružimo informacije o našim proizvodima i uslugama. Naša stranica sadrži sve kontakt informacije, uključujući broj telefona, live chat opciju i Viber/WhatsApp broj. Bez obzira da li vam je potrebna pomoć pri izboru nameštaja ili imate bilo kakve reklamacije, naš tim će biti srećan da vam pomogne.

Izbor "Matelas"-a za vaše potrebe nameštaja znači da dobijate visok kvalitet, pristupačne cene i pouzdanu uslugu. Verujemo da svako domaćinstvo zaslužuje udoban, funkcionalan i lepo dizajniran nameštaj, bez obzira na budžet. Pridružite se našoj sve većoj porodici zadovoljnih kupaca i iskusite razliku koju "Matelas" donosi na tržište nameštaja.

Način isporuke

Naša kompanija, "Matelas", je specijalizovana za prodaju nameštaja visokog kvaliteta, a posebno smo ponosni na našu uslugu dostave. Razumemo koliko je važno da vaš kupljeni nameštaj stigne sigurno i neoštećeno na željenu adresu. Zato smo odlučili da sami vršimo dostavu naših proizvoda 2 puta mesečno na teritoriji cele Srbije.

Ova praksa nam omogućava da vodimo poseban računa o svakom komadu nameštaja i kvalitetu dostave. Naš tim stručnih vozača i dostavnih radnika pažljivo i pažnjiivo rukuje svakim komadom nameštaja, koristeći odgovarajuću zaštitnu opremu i tehniku prilikom utovara, transporta i istovara. Takođe, koristimo vozila sa adekvatnim prostorom i prilagođenim rešenjima kako bismo maksimalno zaštitili vaš nameštaj tokom puta.

Naš cilj je da obezbedimo da vaš nameštaj stigne u savršenom stanju, kako ste ga i kupili. Kroz pažljivu manipulaciju i profesionalnu dostavu, radimo sve što je u našoj moći da smanjimo broj reklamacija i osiguramo vaše potpuno zadovoljstvo.

Uzimamo svaku reklamaciju veoma ozbiljno i promptno reagujemo na svaki zahtev naših kupaca. Vaša sreća i zadovoljstvo su naš prioritet, i trudimo se da svaku situaciju rešimo na najbrži i najefikasniji način. Ukoliko imate bilo kakve primedbe ili probleme sa vašim kupljenim nameštajem, stojimo vam na raspolaganju da pružimo podršku i pronađemo adekvatno rešenje.

Naš tim je uvek tu da vam pomogne. Možete nas kontaktirati putem broja telefona koji se nalazi na našem sajtu ili nam poslati poruku putem live chat-a na sajtu. Takođe, nudimo podršku i preko Viber/WhatsApp broja. Bilo da imate pitanja o proizvodima, dostavi ili reklamacijama, možete biti sigurni da ćete dobiti brz odgovor i pažljivu podršku od našeg tima.

Izaberite "Matelas" za kupovinu nameštaja i dostavu koju možete potpuno da se oslonite. Naša posvećenost kvalitetu i bezbednosti garantuje da će vaš nameštaj stići bez problema, pružajući vam dugotrajnu radost i udobnost.

MarBel